Selasa, 8 Julai 2014

Shaklee Di Selamat Pagi Malaysia

By Haniza Hakma   Posted at  4:02 PTG   shaklee No comments



---------------------------------------------------------------------------------------
Kekalkan Kesihatan & Kecerdasan!
Sihat & Berjaya bersama saya
Berminat untuk mencuba vitamin terbaik di Malaysia ini
Sila hubungi saya segera :

Perunding Vitamin Anda : NOR HANIZA HAKMA BT HAMZAH
Pengedar Sah Shaklee Kawasan Batu Rakit / Kuala Terengganu dan Bukit Payong, Marang
Shaklee ID [ No : 1079599 ]
Fon : 0132714651
Email : haniza.hakma89@gmail.com

Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee dengan ID 1079599 .
Anda boleh dapatkan produk Shakle dari saya
----------------------------------------------------------------------------------------

Untuk Peningkatan Tenaga Semulajadi

By Haniza Hakma   Posted at  12:57 PTG   UNTUK PENINGKATAN TENAGA SEMULAJADI No comments

Adunan Proprietari Teh Putih, Merah dan Hijau Matcha yang ada umph!
Teh eksotik putih, merah dan hijau matcha dipetik dan diadun dengan berhati-hati untuk mewujudkan minuman luar biasa hebat.  Ia dapat meningkatkan tenaga secara semulajadi dan rasa nyaman.

•    Selamat, peningkatan tenaga semulajadi.  Diminum secara panas atau sejuk.
•    Merupakan alternatif minuman bergula dan kopi terbaik.
•    Peningkatan tenaga segera.
•    Bungkusan mudah bagi setiap satu hidangan

Tanpa perasa, pewarna dan pemanis tiruan.


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit

---------------------------------------------------------------------------------------
Kekalkan Kesihatan & Kecerdasan!
Sihat & Berjaya bersama saya
Berminat untuk mencuba vitamin terbaik di Malaysia ini
Sila hubungi saya segera :

Perunding Vitamin Anda : NOR HANIZA HAKMA BT HAMZAH
Pengedar Sah Shaklee Kawasan Batu Rakit / Kuala Terengganu dan Bukit Payong, Marang
Shaklee ID [ No : 1079599 ]
Fon : 0132714651
Email : haniza.hakma89@gmail.com

Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee dengan ID 1079599 .
Anda boleh dapatkan produk Shakle dari saya
----------------------------------------------------------------------------------------

Sumber Protein Dengan Vitamin Dan Mineral Tambahan

By Haniza Hakma   Posted at  12:54 PTG   tumbesaran No comments
Hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:
•    Sarapan segera yang berkhasiat
•    Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
•    Hidangan segera untuk para atlet
•    Kudapan menarik pada bila-bila masa
•    Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium

Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan.  Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik.  Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.



---------------------------------------------------------------------------------------
Kekalkan Kesihatan & Kecerdasan!
Sihat & Berjaya bersama saya
Berminat untuk mencuba vitamin terbaik di Malaysia ini
Sila hubungi saya segera :

Perunding Vitamin Anda : NOR HANIZA HAKMA BT HAMZAH
Pengedar Sah Shaklee Kawasan Batu Rakit / Kuala Terengganu dan Bukit Payong, Marang
Shaklee ID [ No : 1079599 ]
Fon : 0132714651
Email : haniza.hakma89@gmail.com

Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee dengan ID 1079599 .
Anda boleh dapatkan produk Shakle dari saya
----------------------------------------------------------------------------------------

Rasa Lebih Sihat Kulit Lebih Muda Menawan

By Haniza Hakma   Posted at  12:52 PTG   shaklee No comments
Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.

Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja.



---------------------------------------------------------------------------------------
Kekalkan Kesihatan & Kecerdasan!
Sihat & Berjaya bersama saya
Berminat untuk mencuba vitamin terbaik di Malaysia ini
Sila hubungi saya segera :

Perunding Vitamin Anda : NOR HANIZA HAKMA BT HAMZAH
Pengedar Sah Shaklee Kawasan Batu Rakit / Kuala Terengganu dan Bukit Payong, Marang
Shaklee ID [ No : 1079599 ]
Fon : 0132714651
Email : haniza.hakma89@gmail.com

Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee dengan ID 1079599 .
Anda boleh dapatkan produk Shakle dari saya
----------------------------------------------------------------------------------------

Atasi Senggugut

By Haniza Hakma   Posted at  12:46 PTG   shaklee No comments
Bagi yang mengalami masalah tidak senang dan kesakitan semasa haid, kini ada penyelesaiannya.

Minyak Borage, Minyak Bunga Matahari dan Vitamin E

GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga mataari dan vitamin E.

Menggalakkan rasa kelegaan semasa kitaran haid bulanan
Biasanya, asid gamma linolenik digunakan secara tradisional bagi melegakan kesakitan semasa datang haid, sakit kepala, mengatur kitaran haid dan melegakan tanda-tanda putusnya haid. *

Tiada perisa, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.



---------------------------------------------------------------------------------------
Kekalkan Kesihatan & Kecerdasan!
Sihat & Berjaya bersama saya
Berminat untuk mencuba vitamin terbaik di Malaysia ini
Sila hubungi saya segera :

Perunding Vitamin Anda : NOR HANIZA HAKMA BT HAMZAH
Pengedar Sah Shaklee Kawasan Batu Rakit / Kuala Terengganu dan Bukit Payong, Marang
Shaklee ID [ No : 1079599 ]
Fon : 0132714651
Email : haniza.hakma89@gmail.com

Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee dengan ID 1079599 .
Anda boleh dapatkan produk Shakle dari saya
----------------------------------------------------------------------------------------

Selasa, 8 April 2014

kenapa saya jatuh cinta dengan SHAKLEE

By Haniza Hakma   Posted at  5:30 PG   No comments
Bila dengar je nama SHAKLEE, semua org memang dah tau kan? Sbb SHAKLEE dah sgt2 fofular skrg..hehe..mmg SHAKLEE dah jd satu fenomena..mana taknya dah lebih 50 tahun tu..dah betul-betul establish..so, kpd saudara saudari yg minat nak berbisnes..haaa, ni salah satu tipsnya..pilih company yg dah kukuh tau..sbb tu la daku pilih shaklee..(sempat lg daku mengempen..hahahah


Ok..dah terlajak dah citer ni..hehe..sbenarnya saya pun tak kenal pun produk SHAKLEE ni..dan masa tu tak pernah cuba mana2 supplement pun..tapi dek kerana risau pasal anak saya, rania yg takde selera makan, saya try jugak survey dalam facebook kot2 ada la org jual vitamin secara online kan? Masa saya duk survey2 tu, banyak jugak la jenis2 vitamin..tp entah knapa saya terpikat dengan sharing seorg insan yg bernama Rashidah Juhari..rasa cam dah tak sabar nak bg rania try mealshakes dgn chewable vitamin c tu..


Mula2 try mmg la tak nampak sgt hasilnya..dah nama pun supplement bukannya ubat makan hari ni esok dah baik kan..hampir seminggu jugak la rania dah mula tunjukkan perubahan positif..dia dah mula nak makan! Alhamdulillah..bersyukur sgt2! Satu lg si rania ni tak boleh silap makan..kulit dia cepat naik ruam or allergic..tp lepas try mealshakes tu, segala ruam dah takde..cam magic je..hehehe


Di situlah bermulanya kisah cinta saya dgn  SHAKLEE..dan sekarang saya merupakan pengedar SHAKLEE..mula2 tak minat jugak tp mungkin perancangan Allah yg Maha kaya..sekarang Rashidah Juhari adalah mak SHAKLEE saya..mungkin Allah dah tetapkan jodoh saya dgnnya..


Bila join bisnes SHAKLEE ni, banyak sgt perubahan yg saya rasa..seriously! Bukan saya je yg rasa, tp suami saya cakap saya dah banyak berubah..tp memang betul..saya dapat rasakan impak yg sangat besar! Contoh yg paling ketara..Kalau dulu saya suka berfikiran negatif tp skrg saya dah tolak semua yg negatif2..tentang ibadat pulak, kalau dulu ibadat2 sunat saya ambik mudah je..tp sekarang, saya rasa kalau saya tak buat rasa cam tak selesa, tak senang duduk tau..


Saya mmg tak pandai berbisnes..tp jgn risau terlebih pasal korang akan di ajar satu per satu cara berbisnes oleh leader2 yg hebat tau..so amazing! korang takkan ditinggalkan terkapai2 sorang diri..so, sape2 yg ada cita2 nak jana income besar dari rumah, jgn segan silu utk contact saya ok di talian 0132714651..


Nak berjaya perlukan pengorbanan..anda sanggup?  jom join SHAKLEE now..


By Haniza Hakma   Posted at  2:52 PG   No comments
Saya adalah pengedar SHAKLEE yang sah di Malaysia ( Terengganu )..boleh hubungi saya 0132714651..area bukit payong, binjai rendah Marang dan sekitarnya..

Back to top ↑
Connect with Us

Penafian

Segala maklumat yang terkandung di dalam blog ini adalah berkaitan produk kesihatan Shaklee. Ia bukan bertujuan mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sekiranya anda menghidap sebarang penyakit sila dapatkan khidmat nasihat dan rawatan daripada doktor dan pakar pemakanan anda.

Pengedar Sah

Total Pageviews

Sijil Halal

© 2013 JOURNEY OF HAPPINESS. WP Mythemeshop Converted by BloggerTheme9
Blogger templates. | Distributed by Rocking Templates Developed by faridmokhtar - Pakar Blog dan Trafik.